Select Page

Idetë e mëngjesit për njerëzit me diabet tip 2

Idetë e mëngjesit për njerëzit me diabet tip 2 Drithërat me sheqer, bagels me djathë krem, dhe proshutë e skuqur janë të gjitha ushqime të njohura për mëngjes, por ato nuk janë mundësi të shëndetshme dhe mund të jenë zgjedhje të dobëta për njerëzit me tip 1 ose...